Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Μπισκότο μέσα έξω

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για μπισκότα από μέσα προς τα έξω;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Είναι μακροσκελής να το εξηγήσω, αλλά εύκολο να γίνει και μια πολύ όμορφη συνταγή για μπισκότα.

Όταν κοιτάμε τις φωτογραφίες, μπορούμε να το καταλάβουμε πιο εύκολα. Γι’ αυτό έχω δώσει μια εικόνα από κάθε στάδιο. Επίσης, πρέπει να προσέχουμε να κάνουμε όλα τα ρολά σε strecfilm. πάρτο χαλαρά τώρα

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, το γάλα και το κακάο στον κάδο του μίξερ και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ζυμώνουμε τη ζύμη απαλή σαν λοβό αυτιού.

Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο, το ένα λίγο μεγαλύτερο από το άλλο. Προσθέστε κακάο και δύο κουταλιές της σούπας γάλα στη μικρή ζύμη και ζυμώστε.

Από ζύμη κακάο φτιάχνουμε μαρέγκες λίγο μεγαλύτερες από 7 καρύδια. Από απλή ζύμη φτιάχνουμε 8 μαρέγκες λίγο μεγαλύτερες από τα καρύδια, και 1 μαρέγκα μικρότερη από ένα μεσαίου μεγέθους πορτοκάλι.

Τυλίγουμε τη μεγάλη σκέτη μαρέγκα στη μεμβράνη που ανοίξαμε στο τραπέζι ή τον πάγκο και την απλώνουμε πιέζοντάς την με τα χέρια μας. Γυρίζουμε μια από τις μαρέγκα κακάο σε ρολό και τη βάζουμε στη μέση της απλής ζύμης που ανοίξαμε και κλείνουμε τη ζύμη. (Αυτό το μέρος θα είναι η μέση του μπισκότου μας) Διατηρούμε αυτή τη ζύμη σε μορφή ρολού από τη μία πλευρά.

Τώρα μπορούμε να περάσουμε στις άλλες μαρέγκες. Ανοίγουμε ξανά το strecfilm στον πάγκο ή στο τραπέζι. Αρχικά, τυλίγουμε τη σκέτη μαρέγκα στο τραπέζι χωρίς να την πιάσουμε στα χέρια μας και τη σύρουμε προς το τέλος της μεμβράνης. Τυλίγουμε τη μαρέγκα κακάο και την τοποθετούμε δίπλα στη λευκή. Με αυτό τον τρόπο συμπληρώνουμε τα ψωμάκια με ένα σκέτο κακάο. Βάζουμε το πρώτο μεγάλο ρολό που ετοιμάσαμε στη μέση της απλής ζύμης για ρολό με κακάο, και κρατάμε τη μεμβράνη από τις άκρες και τη συναρμολογούμε. Πιέζοντας ελαφρά φροντίζουμε το εξωτερικό μέρος να ενσωματωθεί με τη ζύμη στη μέση. Διατηρούμε τη ζύμη μπισκότων τυλιγμένη σε μεμβράνη στη βαθιά κατάψυξη για 20 λεπτά. Στο τέλος του χρόνου, κόβουμε τη ζύμη σε φέτες σε ένα εκατοστό πάχος και την απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Inside Out Roll Cookie Συνταγή με φωτογραφία

Μπισκότο μέσα έξω
Μπισκότο μέσα έξω
Μπισκότο μέσα έξω
Μπισκότο μέσα έξω
Μπισκότο μέσα έξω
Μπισκότο μέσα έξω
Μπισκότο μέσα έξω

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button